Sikkerhed

2. januar 2018 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Glade østjyske kommuner

2. januar 2018 - 02:25

 

Finanslovsforliget mellem Regeringen og Dansk Folkeparti betyder nu, at der sættes gang i VVM-undersøgelser af en udbygning af Østjyske Motorvej E45 fra fire til seks spor.

 

Den ventede udbygning gælder strækningerne Skanderborg S - Vejle (Hornstrup), vest om Aarhus og Aarhus N - Randers N. Der er nu afsat 78 mio. kr. til VVM-undersøgelserne.

 

Stort skridt

Peter Sørensen, medlem af formandskabet i Business Region Aarhus og borgmester i Horsens:

- Stor ros til Regeringen og Dansk Folkeparti. Det betyder, at vi nu er kommet et stort skridt nærmere udvidelsen til seks spor fra Vejle til Randers N. Der er derfor grund til at rose regeringen og Dansk Folkeparti for deres initiativ til at sikre VVM- undersøgelserne for udvidelsen af E45.

Varer to år

Peter Sørensen fortsætter:

- VVM-undersøgelserne vil sandsynligvis vare to år, og derefter er det vigtigt, at vi fortsætter med de næste skridt, så undersøgelserne kan erstattes af egentlige vedtagelser af en udvidelse til seks spor. Business Region Aarhus vil fortsætte vores gode dialog med Folketingets partier herom. Vi var aldrig kommet så langt uden det store samarbejde på tværs af kommuner, virksomheder og borgere. Der er derfor også grund til at rose alle for det gode samarbejde.

Fakta Business Region Aarhus

12 østjyske kommuner, en million borgere og en halv million arbejdspladser. Den østjyske millionby er landets største vækstområde uden for hovedstaden og står for eksempel for over 20 procent af landets industrieksport. Blandt regionens styrker er informations- og kommunikationsteknologi, produktion og innovation af fødevarer og industriproduktion.
     

Læst i alt:

5 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger