Sikkerhed

19. december 2017 - 02:50

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Grenaa Havn klar til flere lastbiler

19. december 2017 - 02:50

Meldingen om at det svenske rederi Stena Line fra 2019 sætter kursen mod en kraftig stigning i last- og personbiltrafikken mellem Grenaa og Halmstad, følges meget positivt på Grenaa Havn.


Adm. direktør Henrik Carstensen, Grenaa Havn, oplyser til Vognmandens Fagblad, at havnen nøje følger den nye færge- og trafikudvikling, som er igang mellem Djurslands største by og det sydvestlige Sverige.


- Stena Line har gang i en massiv satsning på turisme og satser også på at vækste meget på tung trafik, herunder med planer om at indsætte endnu en færge (fra 2022). Vi har virksomheder på havnen i forvejen, herunder transportvirksomheden Rygaard. Og i området hvor Rygaard ligger, er der plads til at placere flere servicevirksomheder.


Havnedirektør Henrik Carstensen nævner her muligheden for, at der eksempelvis kan placeres et form for servicecenter, målrettet den forventede markante stigning i tung godstrafik og transport fra 2019.

Læst i alt:

9 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger