Sikkerhed

15. maj 2018 - 02:03

App linkNu på Google Play

Vognmanden

- Har han ikke hørt kritikken, så er han døv

15. maj 2018 - 02:03

- Hvis ikke Leif Tullberg har hørt kritikken af de kommende brotakster over Kronprinsesse Marys Bro, så er han døv. Jeg har faktisk fremført kritikken det seneste halvandet år, og har han læst alle fagbladene – og Frederiksborg Amtsavis – så har han hørt kritikken. Jeg har været til mange bromøder, og udtalt mig kritisk der. Der har også været fakkeltog, efter at folk med personbiler har fundet ud af, at de også skal til at betale. Men nu er det jo for sent – nu et løbet kørt. De skulle have været på banen noget før.

 

Med kommentaren – til blandt andet Leif Tullberg, formand for bestyrelsen for Broforbindelsen Frederikssund - er formand Ole Frederiksen, Nordre Birks Vognmandsforening, fortsat meget imod, at last- og personbiler fra slutningen af 2019 skal betale for at passere Roskilde Fjord, via Kronprinsesse Marys Bro.

Meget urimeligt

- Denne brugerbetaling rammer meget urimeligt, uanset hvilken vej, der køres. Det er svært at lægge 82 kroner på kørslen (41 kr. for en enkelt tur i lastbil), og så er der andre vognmænd, der ikke behøver at køre over broen. Det er også en bro i vores eget land, i vores egen kommune.

 

Ole Frederiksen tilføjer spørgende:

- Hvad så, hvis Københavns Kommune anlægger en ny fodgængerovergang. Skal der så også pålægges brugerbetaling.

Læst i alt:

8 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger