Sikkerhed

27. september 2019 - 02:26

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Indvielsen af bro livestreames

Indvielsen af bro livestreames

Kronprinsesse Marys Bro, foto fra rejsegildet. Foto: Fjordforbindelsen Frederikssund

27. september 2019 - 02:26

I morgen, lørdag 28. september, indvies Kronprinsesse Marys Bro ved en stor folkefest ved Roskilde Fjord. Den officielle indvielse af broen livestreames, så alle kan se Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary indvie broen, som bærer hendes navn.

 

Det røde bånd er klar, og de mere end 60 lokale foreninger, som vil stå for dagens mange aktiviteter, udstillinger og opvisninger er i fuld gang med de sidste forberedelser. Forventningen er, at et sted mellem 20.000 og 30.000 mennesker deltager i indvielsen og folkefesten på festpladsen.

 

Er man forhindret i at være til stede ved Roskilde Fjord, kan man alligevel være med. Den officielle del af arrangementet vil nemlig blive livestreamet, så man kan se indvielsen dér, hvor man nu er.

Hjemmeside viser indvielse

- Vi har ventet længe på en ny bro over Roskilde Fjord, og indvielsen af Kronprinsesse Marys Bro er en stor festdag – endda med kongelig deltagelse ved Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary. Vi har ønsket at give alle borgere mulighed for at følge og opleve indvielsen af vores nye bro, så vi er glade for at kunne fortælle, at den officielle indvielse kan ses på Fjordforbindelsens hjemmeside. Så man kan tage del i oplevelsen, selvom man ikke er til stede på festpladsen,” siger Leif Tullberg, bestyrelsesformand i Fjordforbindelsen Frederikssund.

Åbner for trafik mandag

Mandag 30. september åbner Kronprinsesse Marys Bro så for trafik, så trafikanterne herefter kan vælge mellem Kronprinsesse Marys Bro og Kronprins Frederiks Bro, når de skal over Roskilde Fjord.

Programmet for indvielsesdagen lørdag 28. september kan ses på festoverfjorden.dk

 

Om livestreaming

Den officielle indvielse livestreames og kan ses på www.fjordforbindelsen.dk kl. 9 og 11.30. Ligeledes kan man følge med på Fjordforbindelsen Frederikssunds Facebookprofil.

Læst i alt:

57 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke