Sikkerhed

19. oktober 2018 - 02:10

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Lokal formand ønsker 3. spor

19. oktober 2018 - 02:10

I kølvandet på Vognmandens Dag i Haderslev 6. oktober, hvor Haderslev Kommunes borgmester H.P. Geil fremsatte ønsket om flere spor på Sønderjyske Motorvej, støtter formanden for Sønderjyllands Vognmandsforening, Kenneth Jacobsen, Kruså, også dette ønske.

 

- Det vil være dumt andet. Men vi skal være realistiske. Et tredje spor skal gå fra Haderslev mod nord, og så er det også vigtigt, at der er gode veje i yderområderne. Vi skal styrke yderområderne, for her ligger også virksomheder og arbejdspladser, der har brug for veje, så vi kan få trafikken ledt godt til og fra.

God tilbagemelding

Vognmandens Dag, hos Dansk Auto Hjælp i Haderslev, blev arrangeret for tredje gang – og igen et vellykket arrangement.

- Vores udstillere melder tilbage, at rammerne er gode, og at det er overkommeligt og let at stille op, tilføjer Kenneth Jacobsen.

 

Formanden for Sønderjyllands Vognmandsforening gentager samtidigt sit store ønske om, at flere – også unge – går ind i transportbranchen.

 

Flere i branchen

- Det er et godt og ansvarsfuldt job at køre lastbil. Vi skal blandt andet have fat i Folkeskolen, der skal være mere åben i forhold til de muligheder, der også er i transportbranchen. For der skal også være plads til, at eleverne kan blive mekanikere og chauffører, lyder det fra Kenneth Jacobsen.

Sønderjyllands Vognmandsforening har derfor også tidligere arrangeret flere åbent hus dage, hvor alle interesserede kunne komme forbi til en uformel snak om lastbiler og vejen til jobbet som chauffør.

Læst i alt:

11 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger