Sikkerhed

15. september 2017 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Manila, Ukraine og Padborg

15. september 2017 - 02:40

Skanderborg-virksomheden Multi:IT åbner mandag 2. oktober en ny salgs- og serviceafdeling i Padborg. Samtidigt trækkes der en direkte forbindelse mellem Manila – hovedstaden på Filippinerne, den tidligere Sovjet-republik Ukraine og grænsebyen Padborg.

 

Multi:IT udvikler og leverer således skræddersyede it-programmer til styring af blandt andet lastbiler og andet materiel hos vognmænd og speditører. It-programmer der blandt andet udvikles og skræddersyes til danske kunder af it-udviklere med base i Manila og Ukraine.

 

Det fortæller Anne Thyssen, Multi:IT’s nye afdelingsleder i Padborg, hvor afdelingens i alt fem nye medarbejdere fremover står for it-leveradørens salg og service i forhold til kunderne i transportbranchen.

I Skanderborg styres udviklingen af selskabet og dets produkter.

RansomCare

Det nyeste produkt hedder RansomCare, som afdelingsleder Anne Thyssen beskriver som ”en politimand, der holder øje med kundernes filer og arbejdsmønstre”.

 

- Hvis antivirus-programmerne hos vores kunder kan beskrives som vagter, der stopper skadelig virus på deres it-systemer, så kan RansomCare beskrives som en politimand, der holder øje med, at der ikke sker noget usædvanligt, forklarer Anne Thyssen.

 

Selveste Mærsk var i juni én af mange virksomheder verden over, der blev ramt af netop et Ransomware-angreb. Ifølge Multi:IT er det nye program RansomCare netop målrettet til at opdage disse angreb.

Overvåger trafik

Ifølge Multi:IT overvåger RansomCare it-trafikken på kundernes netværk. Og opdages en trussel, isolerer systemet den ramte enhed, så yderligere skade og nedbrud undgås.

Det giver virksomheden mulighed for hurtigt at gendanne tabte data, minimere nedetid og undgå betaling af løsesum til kriminelle, ifølge Multi:IT’s hjemmeside.

Læst i alt:

8 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger