Sikkerhed

11. maj 2018 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Markant logistikcenter i Haderslev

11. maj 2018 - 02:00

På Move-messen, der forleden fandt sted i Fredericias Messe C, forklarede Haderslev Erhvervsråd om sine nye visioner for ”Fremtidens Transport- og Logistikcentrum” ved Haderslev.

Et område der ligger dør om dør med en eventuelt kommende ny hærvejsmotorvej.

 

Dynamoen Bestseller

- Bestsellers lager på 106.000 kvadratmeter ligger i området. Her arbejder 450 ansatte, og Bestseller ejer aktuelt 500.000 kvadratmeter på stedet. Der er altså masser af lastbiler og trafik i området hver dag, der måske kan trække endnu flere virksomheder til. Jeg tror samtidigt, at forsikringsselskaberne på et tidspunkt skærper kravene, så der kommer flere sikrede rastepladser. Én af dem kunne passende ligge i vores område – det er én af mine fremtidsidéer, lyder det fra udviklingskonsulent Jan Hyldal, Haderslev Erhvervsråd.

Landområde

Området, som erhvervsrådet i dag ser som ”Fremtidens Transport- og Logistikcentrum” ligger i øvrigt i et landområde, præget af landbrugsjord – uden større bygningsmasse i forvejen.

Læst i alt:

26 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger