Sikkerhed

21. maj 2019 - 02:35

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Modulvogntog: Kraftig stigning

21. maj 2019 - 02:35

Øresundsbron sagde ved seneste nytår farvel til pristillægget for modulvogntog. Siden er antallet af modulvogntog, der kører over broen, steget godt 24 procent i årets første kvartal, sammenlignet med samme periode sidste år, oplyser Øresundsbro Konsortiet via Fokus Øresund.

 

- Mange fragtfirmaer har ønsket nedsatte priser for de lange lastbiler, i takt med at denne type køretøj bliver mere almindelige. Dog er det både overraskende og meget positivt, at vores afskaffelse af tillægget har haft en så hurtig og tydelig effekt. Vi har set en stigning hver måned siden årets begyndelse, siger Marie Romare, markedschef for business ved Øresundsbro Konsortiet, til Fokus Øresund.

 

Ved indgangen til 2019 har Øresundsbron også reduceret natprisen for fragtkunder med BroPas Business-aftaler.

Mellem klokken 24 og 06 er det således hver nat 15 procent billigere at køre på broforbindelsen for alle med aftalen – for at lokke fragtkunder til en lettere kørsel med mindre trafik på vejene i Danmark og Sverige.

Læst i alt:

30 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger