Sikkerhed

13. november 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Vognmænd får tankkoder direkte på pc'en

13. november 2018 - 02:45

Brændstof er en af de største omkostninger for landets vognmænd, og det anslås, at de danske transportvirksomheder oplever et svind i det samlede brændstofforbrug på op mod fem procent.

Det problem har YX Erhverv længe forsøgt at løse med en række sikkerhedstiltag til landets vognmænd.

Éngangs-koder

Sidste år lancerede selskabet eksempelvis kortløs tankning, hvor man fjernede den største sikkerhedsrisiko – selve kortet. Nu tager olieselskabet skridtet videre ved at give vognmænd mulighed for at generere en tankkode direkte i olieselskabets ErhvervsNet.

 

Tankkoden kan kun bruges én gang og har en fast udløbstid. Koden er eksempelvis tiltænkt vikarer og tilkaldevagter, som typisk ikke har et personligt dieselkort eller en firmatelefon.

 

- Vi fokuserer meget på sikkerhed og gør alt, hvad der står i vores magt for, at vognmanden får færre bekymringer og kan sove godt om natten. Vi ved, at det giver en ro i dagligdagen at vide, at der er styr på tingene. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en ny sikkerhedsløsning, som gør det endnu nemmere og enkelt for landets vognmænd at mindske brændstofsvindet, fortæller Claus Gottlieb, direktør hos YX Erhverv.

Digitalisering letter hverdag

Transportbranchen oplever i disse år en stigende digitalisering. YX forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen og tilbyde de digitale services, som kan skabe værdi for vognmandens forretning og gøre hverdagen en smule nemmere. Det er det seneste sikkerhedstiltag et godt eksempel på, melder YX.

 

- Med ErhvervsNet får vognmanden overblik over sit forbrug, som kan følges live døgnet rundt. Her kan man se, hvor og hvornår der bliver tanket og se grafer for, hvordan udviklingen har været i bestemte perioder. Det er derfor en naturlig forlængelse nu også at tilbyde, at vognmanden selv – nemt og enkelt – genererer tankkoder til sine vikarchauffører på nettet, tilføjer Claus Gottlieb.

Andre tiltag

Det nye tankkode-modul på YX’s ErhvervsNET er indført primo november 2018.

Udover den kortløse betaling har YX Erhverv tidligere indført sikkerhedstiltag som videoovervågning, 2-kort-systemer, Alarm 24/7, købsmax, geografisk spærring, tidsbegrænset spærring og kilometeralarm.

Læst i alt:

19 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger