Sikkerhed

26. april 2019 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny ’lastbil-bro’ over Kattegat

26. april 2019 - 02:40

I begyndelsen af 2020 åbner Stena Line en ny færgerute fra svenske Halmstad til Grenaa.

Som en engageret spiller i den østjyske infrastruktur ønsker Stena Line at udvikle turismen og bidrage til at skabe vækst og jobs i hele regionen, lyder det fra Stena Line, der i dag - fredag 26. april – fortæller mere om den kommende nye fragt- og passagerrute på et pressemøde i Aarhus.

 

Synergierne på tværs af Kattegat er mange, og potentialet er enormt, melder Stena Line videre om fremtidsplanerne for ”den flydende bro mellem Grenaa og Halmstad, der samtidig er et vigtigt træk på kursen mod en Kattegatregion.”

Fragt og turisme

På pressemødet i dag fortæller rederiet således mere om planer og visioner omkring baggrund, skibe og opbygning af den nye færgerute, mulighederne for en ny fragtkorridor mellem Europa og Sverige samt potentiale for turisme og transportkæden med tog-bus-færge.

 

Stena Line lægger på dagens pressemøde i Aarhus til kaj med Tony Michaelsen, Route Director Region Denmark, Dan Röding, Freight Commercial Manager, og Julia Kronborg, Travel Commercial Manager.

 

Åbningen af Grenaa-Halmstad styrker, sammen med ruten Frederikshavn-Göteborg, kapaciteten inden for færgedrift til Jylland og sammenhængskraften mellem Danmark, Sverige og kontinentet, melder Stena Line videre.

Om Stena Line

Mere end 7,4 millioner passagerer rejste med Stena Line i 2018 - sammen cirka 1,7 millioner biler og 2,1 millioner fragtenheder.

Rederiet har cirka 5.200 ansatte, 21 færgelinjer i Skandinavien, Storbritannien og Baltikum, mere end 35 fartøjer, 27.800 årlige sejladser og en årlig omsætning på 12,7 mia. svenske kroner.

Læst i alt:

62 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger