Sikkerhed

11. december 2018 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny sværgodsrampe i Aarhus

11. december 2018 - 02:20

I fremtiden får flere særtransporter med sværgods – herunder vindmølletransporter – mulighed for at finde vej til Aarhus havn. I løbet af 2019 bliver der bygget en ny sværgodsrampe fra Marselis Boulevard og på tværs af Strandvejen, så rampen munder ud i Østhavnsvej.

 

Siden gennemkørslen ved Mindet blev lukket, af hensyn til DOKK1 og Letbanen, har flere sværgodstransporter ikke kunnet køre til Aarhus havn, da passagen gennem viadukten for enden af Marselis Boulevard ikke har været stor nok. Den nye rampe imødekommer problemet, og samtidig bliver kapaciteten større end den tidligere var via Mindet.

 

Den nye sværgodsrampe er tænkt ind i et kommende projekt ”Marselistunnel”. Rampen bygges af Aarhus kommune, mens Aarhus Havn hjælper til med finansieringen.

Sværgodsrampen bliver ikke tilgængelig for anden trafik end den, rampen er beregnet til – nemlig sværgods- og vindmølletransport. Og transportørerne skal i forvejen melde deres ankomst for at få rampen åbnet.

Transportører, der skal benytte sværgodsrampen, skal på forhånd have deres transporter godkendt hos myndighederne, inden de får adgang til rampen.

Læst i alt:

19 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger