Sikkerhed

2. maj 2017 - 02:35

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Nye forbindelser, lettere adgang

2. maj 2017 - 02:35

Danmarks Transportminister Ole Birk Olesen (Liberal Alliance) leverer blandt andet følgende udmelding her ved indgangen til maj:

 

Det er vigtigt, at vi har gode og effektive infrastrukturforbindelser mellem Danmark og Tyskland. Femern Bælt-projektet er derfor et højt prioriteret projekt – ikke bare for Danmark, men for hele Europa.

 

Jeg er glad for, at Slesvig-Holstens minister for økonomi, beskæftigelse, Reinhard Meyer, på et møde med forligskredsen og undertegnede tirsdag den 18. april oplyste, at der ikke forventes yderligere forsinkelser i den tyske proces for myndighedsgodkendelse af sænketunnelen under Femern Bælt.

 

Ministeren fortalte også, at godkendelsen ifølge den seneste tyske tidsplan forventes at foreligge medio 2018. Og det er meget positivt, for det betyder, at anlægsarbejdet kan gå i gang som planlagt i de indgåede kontrakter.

Ringvej, midtjysk motorvej, Næstved-Rønnede

Af andre nye vigtige forbindelser, som vi har arbejdet med i april, vil jeg nævne, at vi følger op på regeringsgrundlaget og igangsætter en forundersøgelse af en østlig ringvej i København.

 

Og så har Vejdirektoratet for nylig sat gang i en forundersøgelse af en midtjysk motorvej, der vil få stor betydning for vækst og arbejdspladser langs den jyske transportkorridor.

 

Desuden har jeg med den samlede forligskreds fastlagt linjeføringen for en fremtidig motorvej mellem Næstved og Rønnede, så der ikke længere er usikkerhed om, hvilken af de mulige linjeføringer der vil blive arbejdet hen imod, tilføjer Ole Birk Olesen.

Læst i alt:

2 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger