Sikkerhed

7. juli 2017 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

OK leverance til Orange Scene

7. juli 2017 - 02:20

Det er måske ikke ligefrem en specialtransport, men det var en lidt speciel opgave, som tankvognschaufførerne fra det danske energiselskab, OK, var ude på, da de i for få uger siden leverede olie til Roskilde Festivalens mere end 50 dieseldrevne generatorer.

 

Det krævede således sin tankvognschauffør at manøvrere sig frem til de mange generatorer, der var fordelt over hele festivalområdet - vel at mærke, mens festen er i fuld gang. Festivalpladsen var tætpakket, og ikke alle publikummer var lige opmærksomme hele tiden.

To på hver bil

- Vi løste det på den måde, at vi havde to medarbejdere på hver eneste leverance. Ofte var den ene simpelthen nødt til at gå nede på pladsen ved siden af tankvognen for at sørge for, at der var fri bane, siger Ejner Sørensen, kørselschef i OK.

 

Samtidig var der altid en mand ved tankvognen, mens den anden læssede af ved generatorerne. På den måde var der sikkerhed for, at uvedkommende på intet tidspunkt havde fri adgang til tankvognen.

Sjov opgave

- Sikkerheden er i top, og det kræver ekstra stor koncentration, fordi alt er uforudsigeligt. Men jeg ved, at chaufførerne synes, at det har været en sjov og anderledes opgave, for der er jo en helt særlig festlig stemning på Roskilde. De har mødt højt humør hele vejen rundt på pladsen, også selv om det har regnet en del, tilføjer OK’s kørselschef.

 

Regnen var til gengæld ikke et problem for OK tankvognene. Festivalen havde sørget for at lægge køreplader ud, så ingen af de tunge køretøjer sad fast i mudderet.

Læst i alt:

3 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger