Sikkerhed

28. august 2018 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Storebælt: Lastbiler venter længere på grønt lys

28. august 2018 - 02:05

Jens Kjær Nielsen, chef for betalingsanlægget på A/S Storebælt, oplyser til Vognmandens Fagblad, at det nye betalingsanlæg – der efter planen åbner fra efteråret 2019 – skal håndtere betalingen fra lastbiler på samme måde som person- og varebiler.

 

Komplekst

- Men det er komplekst, for der er tale om to forskellige nummerplader. Derfor anbefaler vi vognmænd, at de bruger BroBizz, som det er tilfældet i resten af Europa. Ser vi på lyssignalerne, så er der længere tid til grønt lys, når lastbiler passerer anlægget. Derfor anbefaler vi, at vognmænd får en BroBizz til deres lastbiler, tilføjer Jens Kjær Nielsen til Vognmandens Fagblad.

 

Betalingsanlægget ved Storebæltsforbindelsen er i øvrigt unikt i Europa ved både at have nummerpladescanner og bomanlæg.

Om nyt betalingsanlæg

Øger kapacitet i forhold til BroBizz- eller PayByPlate-kunder. I dag benytter cirka 73 pct. af kunderne disse muligheder for automatisk betaling.

Reducere væsentligt A/S Storebælts driftsomkostninger på betalingsanlægget.

 

Det nye udstyr består bl.a. af et nyt klassifikationssystem, nye kameraer til nummerpladelæsning, LED-skilte over vejbaner og nye terminaler til selvbetjening. Antallet af ekspresbaner udvides fra fire til seks i hver retning.

Læst i alt:

17 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger