Sikkerhed

1. december 2017 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Vejudvidelse fortsætter

1. december 2017 - 02:20

Vejdirektoratet udbygger ”den jyske rygrad” på en 15 kilometer lang strækning mellem Skanderborg Syd og Aarhus Syd. Der er endnu ingen synlige spor på strækningen, men aktivitetsniveauet er højt både i Vejdirektoratet og hos entreprenøren Arkil.

 

Rygraden

E45 er en af Danmarks mest travle motorveje som ”rygraden” i den jyske nord-syd transportkorridor. Strækningen oplever allerede i dag trængselsproblemer i myldretiden og risikerer i stigende grad at blive en trafikal flaskehals, da trafikken på de danske motorveje stiger. Derfor skal strækningen udbygges fra fire til seks spor.

 

Vejdirektoratets entreprenør Arkil etablerer i de kommende måneder en række regnvandsbassiner langs strækningen, og eksisterende regnvandsbassiner skal oprenses. Andre forberedende anlægsarbejder og ledningsomlægninger vil også finde sted.

Andre opgaver

- Inden vi går i gang med udbygning af selve motorvejen, hvor vi kommer til at genere de mange daglige trafikanter på strækningen, er der en lang række andre opgaver, der skal på plads. Vi forsøger på den måde at minimere den periode, hvor projektet vil påvirke trafikken på strækningen, siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet.

 

På den 15 kilometer lange strækning skal der være i alt 21 regnvandsbassiner, hvoraf 15 er eksisterende bassiner, der renses og efterses.

Arbejdet med regnvandsbassinerne begynder primo december og er planlagt til at fortsætte frem til foråret 2018.

Opstart på selve motorvejen er planlagt til slutningen af januar 2018.

Læst i alt:

20 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger