Sikkerhed

16. januar 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Kold kørsel i nyt udbud

16. januar 2018 - 02:45

Vejdirektoratet kører igen et nyt stort udbud af vintertjenester, der skal sikre, at de cirka 3.800 kilometer statsveje landet over også fremover ryddes for sne og saltet om vinteren - til de laveste priser for statskassen.

 

- Der er rigtig mange trafikanter, der bruger de store veje og rastepladser - også om vinteren. Med dette udbud vil vi sikre, at veje og rastepladser bliver holdt farbare i de kolde måneder til de bedste priser på markedet, siger Simon Nødgaard Hansen, entreprisekoordinator hos Vejdirektoratet.

147 delaftaler

Udbuddet har en samlet værdi på cirka 100 mio. kr. pr. år. Det består af 147 delaftaler, eksempelvis vintertjeneste på kørebaner, på sidearealer samt på stier og fortove.

Udbuddet strækker sig fra efteråret 2018 og 4 år frem, og der er frist for tilbudsgivning i marts.

 

Findes her

Udbudsmaterialet findes på Leverandørportalen på Vejdirektoratets hjemmeside under ”aktuelle udbud” - http://www.vejdirektoratet.dk/da/vejsektor/leverandoerportal/sider/aktuelleudbud.aspx

Vinderne af kontrakterne ventes annonceret i begyndelsen af juni.

 

Info-møder 30. og 31. januar

I anledning af udbuddet inviterer Vejdirektoratet til orienteringsmøde tirsdag 30. januar på Scandic Bygholm Park, Horsens, og onsdag 31. januar på Comwell, Sorø, hvor Vejdirektoratet orienterer vognmænd og entreprenører om udbudsmaterialet og besvarer spørgsmål.

Læst i alt:

17 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger