18. februar 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

Her laver man permanent adgang for særtransporter og modulvogntog

Her laver man permanent adgang for særtransporter og modulvogntog

Rundkørslen med den røde markering er den sidste, som bliver renoveret.

18. februar 2022 - 01:44

Fra tirsdag 1. marts og cirka måneden ud renoveres den nordvestlige rundkørsel ved motorvejen i Rødekro, så der skabes permanent adgang for særtransporter og modulvogntog.

 

Trafikanter skal påregne længere køretid ved rundkørslerne ved motorvejen i Rødekro. I anlægsperioden vil hele rundkørslen på intet tidspunkt være spærret, men kapaciteten i rundkørslen vil blive nedsat og dermed genere trafikanter.

 

Trafikanter, som skal mod nord via motorvejen, kan med fordel benytte de nordvendte ramper ved afkørsel 70B Rødekro via Gammel Ribevej. Trafikanter, som skal ind til Aabenraa fra motorvejen (nord/syd), kan med fordel benytte enten afkørsel 70B Rødekro, afkørsel 71 Aabenraa/Feldsted/Havn eller afkørsel 72 Aabenraa S/Havn.

 

Trafikanter, som skal mod Hellevad, kan med fordel benytte Bodumvej via Gammel Ribevej. Cyklister og fodgængere kan stadigvæk færdes på de dobbeltrettede cykelstier. Da arbejdet i området er omfattende, kan det påregnes, at entreprenøren eventuelt også arbejder i weekender og om aftenen.

Årsagen til anlægsarbejdet skyldes, at der i mange år har været udlagt køreplader på tværs af de to rundkørsler for at give tilstrækkelig plads til særtransporter. Det nuværende anlægsarbejde skaber en permanent passage for de mange særtransporter, som benytter denne rute til Aabenraa Havn.

Arealet med køreplader vil nu blive erstattet af græsarmeringssten, så midterøen bliver grøn igen. Dermed får tilkørslen til Rødekro og Aabenraa nu igen sit flotte præg i form af de to kunstneriske rundkørsler.

 

Begge rundkørsler vil ligeledes blive forberedt til modulvogntog, så flere virksomheder i området vil have mulighed for at benytte det.

Læst i alt:

838 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger