31. oktober 2019 - 21:17

App linkNu på Google Play

Slut med CD-rom ved virksomhedskontrol

Slut med CD-rom ved virksomhedskontrol

31. oktober 2019 - 21:17

Rasmus Haargaard

I flere år har der i branchen været enighed om, at der var behov for en ny måde, hvorpå data kunne indsendes til virksomhedskontrol ved Færdselsstyrelsen. Det er nu endelig sket, og der skal derfor siges farvel til CD’erne.

 

Færdselsstyrelsen har nemlig meddelt at de ikke acceptere data indsendt på CD-Rom eller DVD efter 1. november 2019. Det oplyser firmaet DigiTach, specialister i tachograf- og køre-/hviletidsdata.

 

»I flere år har branchen haft et stort ønske om en mere tidssvarende løsning, i forbindelse med indsendelse af tachograf-data til Færdselsstyrelsen. Derfor er det med stor glæde, vi nu ser dette tiltag,« lyder det fra DigiTach, der har base i Odense.

 

Der er dog to data-typer, som fortsat skal indsendes fysisk til virksomhedskontrol. Det drejer sig om analoge køreskiver og udprintede strimler. DigiTach anbefaler dog, der der også fremsendes en elektronisk kopi af disse i tilfælde af kontrol.

Læst i alt:

1268 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke