31. oktober 2019 - 15:27

App linkNu på Google Play

Slut med Jesperhus Lastbiltræf ...

Slut med Jesperhus Lastbiltræf ...

31. oktober 2019 - 15:27

Det er slut med lastbiltræf i Jesperhus. Til gengæld er et nyt træf på vej til Løkken fra september næste år.

Arrangørerne fra FL Buur og Jesperhus har skullet lave en ny kontrakt for de kommende tre år, og det er i forbindelse med disse forhandlinger, at parterne har bestemt sig for at gå hver til sit.

 

»Det har desværre ikke været muligt at nå hinanden på det økonomiske plan, så derfor må vores veje desværre skilles,« lyder det i et opslag på FL Buurs facebookside.

 

»Det gør rigtigt ondt på alle os, som har arbejdet med dette arrangement i mange år, men når tingene er, som de er, så må og kan vi heldigvis med stolthed og store smil se tilbage på 13 fantastiske år, hvor vi startede med 70 biler og sluttede med 490 udstillede biler. Arrangementet har været en stor succes, og derfor er det også vigtigt for både FL Buur og Jesperhus at gøre opmærksom på, at denne ”skilsmisse” trods alt sker i gode toner og fordragelighed,« skriver den nordjyske virksomhed.

»Når alt dette er sagt, så håber vi selvfølgelig også på jeres fulde opbakning til det nye sted. FL Buur har nemlig indgået samarbejde med Action House i Løkken, så sæt X allerede nu d. 11. – 13. september 2020 og kom til den fedeste weekend, når Løkkens Truckshow åbner porten for første gang.«

Læst i alt:

3600 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger