3. september 2020 - 01:40

App linkNu på Google Play

Socialt ansvar gavner også bundlinjen

Socialt ansvar gavner også bundlinjen

Foto: Cabi

3. september 2020 - 01:40

Lørdag 5. september skulle porten være gået op til den traditionelle Transport Øst-weekend i Greve. Men den fysiske udgave af årets udstilling er desværre lagt i skuffen pga. corona-pandemien.

I stedet foregår Transport Øst i år som virtuel messe på en række af Danske Transport Mediers digitale platforme i perioden fra 5.-17. september.

Indtil da varmer vi her på lastbilmagasinet.dk op til den virtuelle Transport Øst med en række artikler med fokus på det, der rører sig hos nogle af de udstillere, som ellers stod klar til at udstille i Greve:

 

Cabi arbejder målrettet for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Derfor kan virksomheder i transportsektoren gratis få ny viden, brugbare værktøjer og netværk gennem Cabi. Det kan give værdi for vognmænd, og Cabi giver selv nogle konkrete eksempler, hvor deres koncept kan være til gavn:

- en lagerchef besøger hjemmesiden cabiweb.dk og finder en nem sygefraværsberegner, der viser, hvad fraværet koster

- en lønansvarlig ringer til Cabi og får den nyeste viden om sygedagpengeregler og tips til samarbejdet med jobcentret – uden omkostninger

- en kørselsleder er til gratis morgennetværksmøde og høre om, hvordan en virksomhed har inkluderet en ledig med udfordringer og fået løst småopgaver på kontoret

- en pakkeleder ansætter en ung rod

- en salgsafdeling tilrettelægger opgaver til en medarbejder med handicap

 

Socialt ansvar handler om mennesker, som har brug for lidt ekstra støtte i starten og virksomheder, der har brug for medarbejdere. Cabi fremhæver, at erfaringer, cases og data viser, at det også giver værdi på virksomhedens bundlinje.

Cabi har eksisteret siden 2002 og er en selvejende organisation med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Cabi er 35 medarbejdere med fokus på virksomheders sociale ansvar gennem formidling af viden og redskaber samt på netværksmøder.

Læst i alt:

2343 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger