3. oktober 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Søren Brædder kører afsted i første V8-jubilæumsbil

3. oktober 2019 - 01:43

Søren Brædder er officielt ejeren af Scania Danmarks V8 Limited Edition serie nr. 1.

 

Fredag i sidste uge kunne Søren Brædder Transport i Sakskøbing køre fra Scania i Ishøj i den allerførste bil fra Scania Danmarks V8 jubilæumsserie. Bilen er den første V8 Limited Edition af i alt 50 biler.

 

Det var på Scanias udstilling på Guldborgsund Kræmmermarked og Truckershow i sommer, at Søren Brædder fik øje på den unikke V8 Limited Edition nr. 1 for første gang. Den specielle bil fangende straks vognmandens interesse, og allerede få dage efter det første syn begyndte Søren Brædder forhandlingerne om bilen med Scanias salgskonsulent Per Mogensen. Fredag kunne den sidste underskrift så sættes, og Søren Brædder blev dermed officielt ejeren af Scania Danmarks V8 Limited Edition serie nr. 1.

Bilen er en 3-akslet trækker bestående af S-seriens store sovekabineførerhus lakeret i mørkeblå metallak med sort frontgrill. Trækkeren er blandt andet opbygget med et nyopfundet afdækningssystem i 5/7 mm dørkplade, sideværn, skab med mekanisk opluk i højre side, specialdesignet V8 galge, lygtebum med originale Scania-lygter under tagspoileren, to ekstra LED baglygter og afdækning af bagenden med arbejdslygter. Bilen er derudover også stylet med V8 stribesæt i guld og et dansk, specialproduceret V8-logo med vandmærker af tidligere udgaver af V8 lastbiler på begge sider af førerhuset.

 

Indvendigt er der ikke sparet på komforten, og her er bilen blandt andet udstyret med fuld V8-læderpakke, Premium førersæde med ventilation, drejbar hvilestol, stort infotainmentsystem med 7” skærm, kaffemaskine, køleskab, tabletholder og stort klimaanlæg. Bilen har også alt i Scanias sikkerhedsudstyr. Stylingen er også helt i top med bl.a. V8 jubilæumsrat med guldlister, interiør finish med guldlister i førerhuset, V8 jubilæumslogo broderet på sæder, dørbeklædning og motorkassen og guldsyninger på sæderne.

 

50 Scania V8 Limited Edition

 

I alt udbydes der 50 Limited Edition V8’ere til det danske marked. Limited Edition nummer 1, 2 og 3 er designet af Scania Danmark. De resterende 47 biler vil blive designet af de interesserede købere, så de får mulighed for at skræddersy deres helt egen V8 Limited Edition. På den måde vil alle 50 udgaver af denne Limited Edition serie være helt unikke og tilpassede den enkelte kundes behov.

 

Der er i øjeblikket solgt 10 Limited Edition modeller, hvorfor der kun er 40 biler tilbage til interesserede købere.

Læst i alt:

1541 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger