26. november 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Spærring af rute 11 påvirker lastbiltrafikken

Spærring af rute 11 påvirker lastbiltrafikken

26. november 2020 - 01:43

Banearbejder i Ribe spærrer rute 11 for gennemkørende trafik fra lørdag 28. november til torsdag 10. december 2020. Lastbiler uden ærinde henvises i spærringsperioden til skiltet rute uden om Nørremarksvej. Kun lastbiler med ærindekørsel kan køre ad omkørselsruten på Nørremarksvej.

 

Vejdirektoratet skal som en del af udbygningen af rute 11 fra to til fire spor ombygge jernbaneoverkørslen på Plantagevej. Derfor bliver vejen spærret for gennemkørende trafik fra krydset ved Obbekjærvej og Farupvej til krydset ved Nørremarksvej og Industrivej fra lørdag 28. november kl. 6 til torsdag 10. december 2020 kl. 18.

 

Trafikken henvises i denne periode til skiltede omkørselsruter via mindre veje. Der er to omkørselsruter i henholdsvis nordgående og sydgående retning. For at begrænse antallet af tunge køretøjer på den lille omkørselsrute via Nørremarksvej er kun lastbil, traktor og motorredskab med ærindekørsel tilladt på Nørremarksvej.

- Når rute 11 spærres for gennemkørende trafik, bliver trafikken ledt ud på mindre veje i området. Disse veje er ikke dimensioneret til den øgede trafik, og Nørremarksvej går derudover gennem et beboelsesområde. Vi skal derfor begrænse den tunge trafik på Nørremarksvej, og det betyder desværre, at lastbiler, der ikke har et ærinde på vejen, skal ud på de store omkørselsruter. I nordgående retning bliver turen markant længere, siger Mike Boesen, projektleder i Vejdirektoratet.

 

Alle omkørselsruter skiltes, og trafikanterne vil cirka 40 kilometer fra Ribe møde de første infoskilte om spærringen af rute 11 ved skilte mod Ribe. Spærringen forventes at have store trafikale konsekvenser, og der er risiko for kødannelser og forlænget rejsetid.

Vejdirektoratets trafikberegninger viser, at særligt trafikken fra nord mod syd kan blive ramt af lange kødannelser på op mod seks kilometer. Trafikken i nordgående retning forventes kun at blive ramt af mindre kødannelser på op mod 600 meter.

Læst i alt:

1051 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke