8. august 2018 - 13:08

App linkNu på Google Play

Stadig høj efterspørgsel på lastbiler

8. august 2018 - 13:08

I juli landede salget af lastbiler på 287 – 12% i minus i forhold til sidste års salg i juli. I løbet af året, er der kommet 2.863 nye lastbiler på de danske veje – fuldstændig på linje med sidste års niveau. Dermed kan det konkluderes, at der et højt stabilt niveau, selvom juli ikke var så tilfredsstillende.

 

Det skriver De Danske Bilimportører.


»Lastbilsalget er ganske flot og stabilt, hvilket vi på alle måder er glade for fordi det er en indikator på, at der er godt gang i hjulene i ’erhvervsdanmark’. Juli blev lidt sløj i år, men for hele året flugter vi fuldstændig med sidste års høje salg. Konklusionen er derfor også, at efterspørgslen efter lastbiler stadig må betegnes som høj – både herhjemme og i resten af Europa,« siger direktør hos De Danske Bilimportører, Gunni Mikkelsen.


Når man ser på fordelingen af lastbilsalget, er tendensen stadig, at de mindste lastbiler op til 15 tons totalvægt er faldende – andelen af små lastbiler på ca. 7%. Det er derfor de tunge lastbiler, der står for det høje marked.

Læst i alt:

525 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger