25. marts 2019 - 10:36

App linkNu på Google Play

Stadig usikkerhed om Vejpakkeafstemning

Stadig usikkerhed om Vejpakkeafstemning

25. marts 2019 - 10:36

Efter flere udsættelser og længere tids uvished om Vejpakkens skæbne bekræftede Europa-Parlamentets formand, Antonio Tajani, torsdag, at vejpakken kommer til afstemning onsdag 27. marts kl. 12 i Strasbourg.

 

Alligevel er det stadig usikkert, om vejpakken også når så langt.  I dag, mandag 25. marts 2019, skal EU’s plenarforsamling nemlig stemme om et forslag om at fjerne Vejpakken fra dagsordenen, og hvis der er tilstrækkelig tilslutning til dette, vil Vejpakkeafstemningen den 27. marts 2019 blive taget af dagsordenen, og dermed risikerer man, at forhandlingerne går i stå, indtil et nyt parlament er på plads.

 

Dette scenarie vil være yderst uhensigtsmæssigt for den europæiske transportsektor, lyder det fra ITD:

 

»Vi er naturligvis glade for, at Antonio Tajani nu har fastsat en dato for afstemning om Vejpakken, og vi håber intensivt, at det vil lykkes at få sendt den til afstemning som planlagt den 27. marts 2019. Der ligger flere års hårdt arbejde med at finde fælles fodslag for den europæiske transportsektor bag, og det arbejde bør under ingen omstændigheder tabes på gulvet ved afstemningen forinden på mandag,« siger ITD’s politiske konsulent i Bruxelles, Emma Hadrovic, i en pressemeddelelse.

Læst i alt:

608 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger