2. september 2020 - 01:40

App linkNu på Google Play

Stærke produkter fra en stærk leverandør

Stærke produkter fra en stærk leverandør

Fra venstre de to indehavere af BSV, Flemming Jensen og Allan Richardy, samt Jesper Ryhl fra SSAB Danmark.

2. september 2020 - 01:40

Lørdag 5. september skulle porten være gået op til den traditionelle Transport Øst-weekend i Greve. Men den fysiske udgave af årets udstilling er desværre lagt i skuffen pga. corona-pandemien.

I stedet foregår Transport Øst i år som virtuel messe på en række af Danske Transport Mediers digitale platforme i perioden fra 5.-17. september.

Indtil da varmer vi her på lastbilmagasinet.dk op til den virtuelle Transport Øst med en række artikler med fokus på det, der rører sig hos nogle af de udstillere, som ellers stod klar til at udstille i Greve:

 

I Vejen holder BSV Krantilbehør fast i dansk produktion af højeste kvalitet til bl.a. lastbilkraner. BSV’s hydrauliske grabber, pallegafler og mekaniske tænger er noget af det mest holdbare løftegrej på markedet. Hos BSV fremstiller man nemlig produkterne selv, og dermed er de 100% ”Made in Denmark”.

»Vi kan beregne og konstruere selv. Vi kan selv skære ud, fræse, bore, dreje, svejse, rense og montere, og så har vi også vores egen malekabine. Hele processen er vores egen,« fastslår direktøren Flemming Jensen.

 

Som endnu et bevis på, at kvaliteten spiller en meget stor rolle hos BSV, er, at virksomheden er blevet udnævnt og godkendt som tredje ”Strenx-medlem” i Danmark.

 

Strenx-stål gør produkterne stærkere, lettere, mere sikre, konkurrencedygtige og bæredygtige. Hvert produkt fra BSV, som er fremstillet af mere end 60% Strenx-materiale, vil fremover have et skilt på med unikt ID-nummer, der kan spores og som sikrer oprindelsen og materialet. Den høje kvalitet fra BSV vil fortsat give brugerne en markant højere kvalitet og værdi.

»Vi har været på markedet i 60 år, og det har altid været vigtigt for os at bruge de rigtige materialer og at følge med i ny teknologi. For at sikre høj kvalitet på både vores standard og de mange kundetilpassede produkter, har det igennem mange år været et naturligt valgt for BSV at bruge Strenx-materialer i sin produktion. Fokus på det rigtige og stærke materialer i kombination med vores dygtige medarbejdere med mange års erfaring er med til at løfte os og vores brand,« udtaler Flemming Jensen.

 

BSV er stolte over, at de er blevet kontaktet af SSBA, som står bag produktionen af Strenx-stål. Dermed er BSV del af en organisation, som siden 2015 tæller i alt 100 medlemmer over hele verden – og heraf 3 fra Danmark.

Læst i alt:

2576 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger