1. september 2021 - 07:46

App linkNu på Google Play

Stem på bedste film om trafiksikkerhed

Stem på bedste film om trafiksikkerhed

1. september 2021 - 07:46

”Vores film er den bedste”. ”Vi vinder is til hele skolen”.

 

Sådan lød det mange steder i sidste uge, hvor ITD’s trafiksikkerhedskampagne ”Hovedet med i trafikken” besøgte elever i hele landet. Et element i kampagnen er nemlig, at eleverne via filmproduktion skal formidle den viden, de har fået ved at være med i kampagnen, til andre unge. På den måde kommer det livsvigtige budskab om trafiksikkerhed bredere ud, og budskabet lever længere.

 

Den bedste film fra hver skole går videre i en landsdækkende konkurrence. Den film, der får flest stemmer i Danmark, vinder is til hele skolen. Så hvilken film er bedst…?

 

Eleverne bliver blandt andet undervist i, hvordan de undgår at havne i en højresvingsulykke, og de kommer ligeledes op i lastbilerne, som holder ude i skolegården, for med egne øjne at opleve den kritiske zone, som er foran højre fordæk. Elementer som også ses i videoerne.

Hvem skal vinde?

Gå ind på https://hmit.nu/konkurrence og stem på den film, som bedst formidler et sikkert trafikbudskab. Brug din telefon til afstemningen, da afstemningen er IP-adresse-begrænset. Konkurrencen lukker onsdag den 8. september kl. 12.00. Filmen, der får flest stemmer, vinder is til hele skolen.

Læst i alt:

384 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger