22. december 2020 - 23:15

App linkNu på Google Play

Stena Line sejler fortsat gods mellem Danmark og Sverige

Stena Line sejler fortsat gods mellem Danmark og Sverige

22. december 2020 - 23:15

Den svenske regering meddelte mandag, at Sverige indfører et indrejseforbud for rejsende fra Danmark. Stena Line har tilpasset sig de nye restriktioner og forsætter færgetrafikken på de to ruter Frederikshavn-Göteborg og Grenå-Halmstad med fokus på godstrafikken, oplyser rederiet.

 

- Vi tager den nuværende situation meget alvorligt og har øjeblikkeligt tilpasset vores drift til de danske og svenske myndigheders restriktioner angående passagertrafikken. Vi sikrer den kritiske forsyning ved at fortsætte godstrafikken, som vi har gjort under hele pandemien. Derudover er der fortsat adgang på vores færger for de passagerer, som overholder myndighedernes krav. I den forbindelse er det vigtigt for mig at understrege, at vi naturligvis fortsætter med de ekstra sikkerhedsforanstaltninger, som vi har indført ombord, siger Elisabeth Lönne, ansvarlig for Stena Lines danske ruter.

Godstrafikken opretholdes

Stena Line forsætter godstrafikken mellem Danmark og Sverige på linjerne Frederikshavn-Göteborg og Grenå-Halmstad. Behovet for at fortsætte den kritiske infrastruktur blev tydeliggjort ved den svenske regerings pressemøde, hvor godstrafikken er undtaget det nuværende indrejseforbud til Sverige.

 

Indrejseforbuddet fra Danmark til Sverige blev indført ved midnat den 21. december og gælder til den 21. januar 2021 eller til andet oplyses. Indrejseforbuddet er med undtagelse af svenske statsborgere, personer med arbejdsplads eller bopæl i Sverige og vognmænd.

Læst i alt:

764 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke