2. februar 2021 - 16:29

App linkNu på Google Play

Stiholt Hydraulic bliver forhandler af italienske kraner

2. februar 2021 - 16:29

Stiholt Hydraulic er 1. februar blevet autoriseret forhandler og servicepartner for de italienske Fassi-kraner til lastbilmontering.

 

Samtidig er Stiholt Hydraulic gået ind på et helt nyt produktområde som dansk importør og forhandler af de ligeledes italienske Jekko-kraner til bl.a. byggeri og industri.

 

De lastbilmonterede kraner fra Fassi produceres i mere end 60 forskellige modeller med løftekapacitet mellem 1 og 200 t/m. Fassi producerer sine kraner i Norditalien og har en historie, der går næsten 60 år tilbage.

 

Stiholt Hydraulic kommer fremover til at varetage salg, service og reparation/vedligeholdelse af Fassi-kranerne fra sine lokationer i Aalborg og Nørre Åby på Fyn.

 

- Som autoriseret forhandler og servicepartner for Fassi-kraner breder vi nu vores produktpalette yderligere ud og styrker vores position på markedet for kundespecificerede kranbiler - både på Scania-chassiser, som vi har været autoriseret forhandler af i snart 60 år - og for lastbilkraner monteret på andre mærker, siger Stiholts adm. direktør Henrik Bruun Nielsen.

Jekkos produktsortiment omfatter minikraner og selvkørende teleskop- og knækarmskraner til specialiserede løfte- og monteringsopgaver inden for bl.a. byggeri og industri.

 

- Når det gælder Jekko, bevæger vi os ind på nyt kran-territorium. Jekko-kranerne er ikke beregnet til lastbilmontering, men vi ser alligevel visse synergier, tilføjer Stiholts markedschef Jens Holger Pedersen.

 

Jekko-kranerne er selvkørende enheder på enten bælter eller hjul. De dækker løfteområdet fra mindre end 1 ton og helt op til 21 ton. De er velegnet til løfte- og monteringsopgaver under trange forhold på byggepladser og i industrien og kan udrustes med glassug, mandskabskurv, spil, fly-jib, grab og forskellige gribeværktøjer, de kan også blot løfte i krog.

 

Stiholt Hydraulic blev etableret for knapt 30 år siden som en selvstændig aktivitet i Stiholt-koncernen med speciale i hydraulik- og el-arbejde.

Læst i alt:

1068 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger