14. december 2021 - 20:03

App linkNu på Google Play

Største Hiab-kran til dato

14. december 2021 - 20:03

Hiab har lanceret sin største kran til dato med Hiab iQ 1188 HiPro, en ny stykgodskran i 110 ton/meter-klassen, med Hiabs helt nye kontrolsystem, der giver et løft til produktivitet og sikkerhed.

 

Kranen har det nye styresystem SPACEevo i kombination med CombiDrive4-fjernbetjeningen, som bruges for første gang på Hiab iQ 1188 HiPro.

 

Kranen beskrives som at levere ydeevne som en 110 ton/meter stykgodskran, men mere ligner en 90-ton/meter stykgodskran i størrelsen. Det betyder, at den kan monteres på 4-akslede køretøjer og stadig give plads til nyttelast. Det skyldes det nye patenterede armsystem V12-Power.

 

Det nye SPACEevo-styresystem er baseret på en åben teknisk platform, der muliggør løbende opdateringer. Kranen betjenes af den nye fjernbetjening CombiDrive4, der giver mere information i form af eksempelvis mere beskrivende fejlkoder, har større farveskærme, feedback via vibrationer og øget batterilevetid.

Batteriet til den nye CombiDrive4 fjernbetjening er udstyret med en chip, der muliggør at den enkelte kranfører kan vælge personlige indstillinger for f.eks. hastighed og kranreaktion.

 

Kranen er desuden udstyret med det nye Confirm View, der øger sikkerheden ved at identificere kranførerens position i forhold til støttebenene, så de kun skydes ud, hvis føreren er i en position, hvor han kan se støttebenenes bevægelse.

 

iQ-kranen har et kapacitetsberegningsprogram kaldet DLC-S. Ved hjælp af fjernbetjeningen kan føreren simulere den stabiliseringskapacitet, som kranen vil have i en bestemt position og med støttebenene kørt ud.

 

Hiab iQ 1188 HiPro lanceres på det danske marked af Sawo.

Læst i alt:

1207 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke