27. august 2020 - 13:23

App linkNu på Google Play

Stokholm Transport trodser corona-krisen og overtager svensk eventtransportør

Stokholm Transport trodser corona-krisen og overtager svensk eventtransportør

27. august 2020 - 13:23

På trods af den aktuelle corona-situation, der påvirker musik- og eventbranchen meget negativt, satser musik- og eventtransportør Stokholm Transport i Rødovre på at vende situationen til noget positivt. Det sker ved at overtage transportafdelingen hos Creative Technology (tidl. Mediatec) for hele Skandinavien.

 

Creative Technologys transportafdeling er for musik- og eventbranchen i Sverige og i en vis grad Norge, hvad Stokholm Transport er for den danske musik- og eventbranche, nemlig markedsledende inden for logistik og transport af lyd- og lysudstyr, scenegrej og andet teknisk udstyr til koncerter, udstillinger og andre store events.

 

Den nuværende Corona-situation er rigtig hård for musik- og eventbranchen og dermed også for os som transportør af en meget stor del af det udstyr, som anvendes til stort set alle typer koncerter og events. Alligevel er vi overbevist om, at overtagelsen af Creative Technologys transportafdeling netop nu er det helt rigtige for os, siger Lars Stokholm, direktør i Stokholm Transport.

Klar når krisen er overstået

»Timingen kan synes helt skæv, når eventbranchen fortsat er i knæ på grund af corona-krisen, men for os gælder det om at være klar og stå så stærkt på markedet som muligt, når krisen forhåbentlig snart er overstået,« fastslår Lars Stokholm.

 

Creative Technology har mere end 30 års erfaring fra eventbranchen og er vokset til at blive et af de største AV-firmaer i Europa. Virksomheden tilbyder skræddersyede udstyrsløsninger til musik-, underholdnings- og sportsarrangementer med alt fra video og storskærme til rigning, logistik og transport.

 

Med Stokholm Transports overtagelse af Creative Technologys transportafdeling følger et mindre antal lastbiler og specialtrailere, lige som den daglige leder Mikael ”Micke” Bollhem, der ligeledes har været vognmand i denne niche i ca. 40 år, fremover bliver tilknyttet Stokholm Transport. Han har gennem de seneste tre år opbygget Creative Technologys transportafdeling til en stor succes, og fremover får han til opgave at fastholde og servicere de svenske kunder samt bidrage til at styrke Stokholm Transports position på det skandinaviske og nordeuropæiske marked for eventtransport.

Familiedrevet vognmandsforretning

Stokholm Transport er en familiedrevet vognmandsforretning, der råder over ca. 50 sættevognstrækkere og forvogne samt ca. 65 trailere.

 

»Ud over eventtransport i Europa, som er vores hovedniche, beskæftiger vi os også med bl.a. maskin- og specialtransport, betonkørsel, projekttransport samt i mindre omfang speditionskørsel,« fortæller Lars Stokholm.

 

Virksomheden fyldte i foråret 40 år og skulle have markeret jubilæet ved en firmareception for medarbejdere, kunder og andre forretningsforbindelser i april.

 

»Coronaen satte en midlertidig stopper for vores jubilæumsreception, men nu er situationen så stabil, at vi nu tør gennemføre receptionen. Det sker fredag den 28. august, og så får vi både mulighed for at markere vores 40-års jubilæum og nu også overtagelsen af Creative Technologys transportafdeling,« slutter Lars Stokholm.

Receptionen afholdes på firmaadressen Sindalvej 10 i Rødovre fra kl. 15.

Læst i alt:

3535 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke