30. november 2017 - 06:47

App linkNu på Google Play

Stor ordre til Bilcon: Job reddet

30. november 2017 - 06:47

Af Redaktionen |

HMK Bilcon i Gistrup er blevet genrejst efter virksomhedens konkurs i januar, og arbejdspladser er blevet reddet. Det skriver nordjyske.dk.

 

I forbindelse med at det svenske olieselskab Preem har tegnet nye transportaftaler for distribution af benzin, diesel og fyringsolie i Sverige med bl.a. Skanol A/S, har Skanol valgt HMK Bilcon i Gistrup som leverandør til at bygge en større mængde nye tankvognsopbygninger, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

 

HMK Bilcon har igennem 2017 udviklet en ny type tankbil, som er optimal for denne kørsel i Sverige og samtidig lever op til den nyeste lovgivning. HMK Bilcon var i konkurrence med en række udbydere og vandt ordren pga. det mest innovative og effektive produkt.

Ordren markerer en ny milepæl for HMK Bilcon 2017 A/S, som via løbende leveringer i både 2017 og nu i hele 2018 generelt lykkes med at optimere og udjævne produktionen, overholde leveringsdatoer og sikre en stabil indtjening i den nu væsentligt mere moderne højkvalitetsvirksomhed. Bag det nye selskab står en solid ejerkreds, og man har derfor et solidt økonomisk grundlag for drift af virksomheden, lyder det i pressemeddelelsen.

 

»Der er arbejdet hårdt på at få tingene til at lykkes i det nye selskab, og denne seneste ordre er frugten af det hårde arbejde,« udtaler adm. direktør Peter Jensby.

 

HMK Bilcon 2017 A/S forventer beskæftigelsen sikret i hele 2018. Virksomheden er tilbage på 80 medarbejdere, som man havde før konkursen, og ledelsen forventer at ansætte enkelte flere medarbejdere.

Læst i alt:

7418 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk