17. maj 2013 - 07:45

App linkNu på Google Play

Styrelse kritiseres efter revisornøl

17. maj 2013 - 07:45

»Hvad er det lige, der forgår i dette system, når I skriver i rudebreve og på cvr.dk, at selskabet er under tvangsopløsning, inden jeg får besked. Det virker da meget som om, I kun er ude på at udstille folk«.

 

 

Sådan skriver Vandy Bæk Thorsen til Erhvervsstyrelsen i forbindelse med, at hans firma DigiTach – helt uforskyldt - har været på vej til en tvangslukning som følge af et for sent indsendt årsregnskab fra firmaets revisor.

 

 

»Jeg har i de to år mit firma nu har kørt haft styr på alt. Betalt skat og moms til tiden, fået alt stemt af hos revisor, hvert kvartal ført moms o.s.v. Så bliver man gjort til grin og udstillet af jer, fordi ens revisor begår en fejl, hvilket jeg i øvrigt samme dag ringede til jer og gjorde opmærksom på.

Men nej nej, det var der ikke noget at gøre ved. (der skal jo afgift i kassen for gendannelse)«, fortsætter Vandy Bæk Thorsen sin melding til Erhvervsstyrelsen.

 

 

Han har samtidigt bedt styrelsen om hurtigst muligt at slette stemplet ”under tvangsopløsning” på cvr.dk.

 

 

»Jeg undrer mig meget over, at man i disse tider tillader sig at behandle mennesker, med initiativ til at forsørge sig selv og andre, på denne helt uanstændige måde«, tilføjer DigiTachs indehaver.

 

 

Erhvervsstyrelsen oplyser indehaveren, at der kan gå op til fem uger, før han får en tilbagemelding i sagen.

 

 

[add:403]

Læst i alt:

296 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger