23. april 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Super Dæk Service åbner afdeling ved Femern-byggeriet

Super Dæk Service åbner afdeling ved Femern-byggeriet

Afdelingsleder Martin Lund har store forvetninger til den nye afdeling ved Femern-byggeriet.

23. april 2021 - 01:44

Den landsdækkende værkstedskæde Super Dæk Service har slået dørene op til kædens nye afdeling i Rødby. Herfra vil man servicere lastvogne og andre maskiner, som kører rundt i området og arbejder på byggeriet på Femern Bælt-forbindelsen.

 

De første ordrer er allerede tikket ind hos den nyåbnede afdeling af værkstedskæden Super Dæk Service ved Rødby Havn. Med en placering få minutter fra Danmarks største byggeplads, forventer afdelingsleder Martin Lund, at der er et stort potentiale i at hjælpe transport- og byggevirksomheder med at holde deres lastbiler og maskiner godt og sikkert kørende.

 

- Hos Super Dæk Service i Rødby kan vi levere dæk til stort set alt, der kan rulle. Ikke mindst lastbiler. Når byggeriet kommer op at køre, kommer der til at være mange hundrede lastbiler her om dagen og flere tusinde mand, der arbejder her, fortæller Martin Lund, som har leveret de første ordrer og landet en aftale med en udlejningsvirksomhed.

Adgang til stort dæklager

Værkstedet ved Rødby Havn har sit eget dæklager, men derudover har man også adgang til et centralt lager i Danmark med over 500.000 dæk på lager. Dermed vil man kunne tilbyde et meget bredt udvalg af dæk til hurtig levering. Desuden får transport- og byggevirksomhederne også adgang til Super Dæk Services døgnåbne nedbrudssikringsservice.

 

- Vi tilbyder naturligvis også kunderne adgang til Super Dæk Breakdownservice, hvor vi sikrer, at kunderne hurtigt kan blive kørende igen, hvis de skulle være udsat for dækrelaterede nedbrud på byggepladsen. Med et enkelt opkald til vores hovednummer, 76 112 112, rykker vi ud med en af vores 75 servicevogne, siger Martin Lund, som glæder sig til at komme i gang og komme i kontakt med transport- og byggevirksomheder, der kunne bruge Super Dæk Services hjælp. - Vores team vil fokusere på at kunne reagere så hurtigt som muligt, fordi vi ved hvor afgørende det er at have en høj oppetid i transport- og byggebranchen, siger Martin Lund.

Super Dæk Service har i alt 62 fysiske afdelinger fordelt over hele landet.

Læst i alt:

483 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger