4. september 2020 - 11:35

App linkNu på Google Play

- Tænk dig om, Per Rasmussen

- Tænk dig om, Per Rasmussen

4. september 2020 - 11:35

Kommentar til denne artikel:Hej Per Rasmussen. Jeg synes, at det er tankevækkende, at du for andet år i træk går ud og sviner både dine kollegaer og deres chauffører til pga., at du atter kommer ud med et utilfredsstillende resultat.


Du er formand i den lokale vognmandsforenig og ledende medlem i DTL. Iden situation ville jeg nok tænke lidt over, hvem jeg trådte på tæerne.


Man ville vel kunne synes, at det måske var på tide at kigge indad i egen virksomhed og finde ud af, hvor problemet er. Det er ihvertfald ikke kun det, at du betaler efter overenskomst, som gør et sådan resultat. Der er altså også andre, som betaler overenskomstsmæssig løn, som har gode resultater.

Til sidst vil jeg sige, hvis det var min vognmand, som kom med sådan en udmelding om kollegaer og chaufførerers intelligens, så ville jeg pakke min madpakke og gå hjem. Man kan ikke tillade sig at nedgøre andre på den måde, og jeg ville da slet ikke gå ud i et offentligt medie med det.

 

Bo Brink Jespersen
Visbjergvej 18
6240 Løgumkloster

Læst i alt:

3296 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger