4. februar 2022 - 08:23

App linkNu på Google Play

- Tak for godt samarbejde, Benny!

- Tak for godt samarbejde, Benny!

4. februar 2022 - 08:23

I forbindelse med transportminister Benny Engelbrechts afgang som minister siger ITD tak for det gode samarbejde.


Benny Engelbrecht oplyste trosdag aften, at han trækker sig som transportminister, og ITD kvitterer for samarbejdet og ikke mindst den vigtige infrastrukturaftale, som er afgørende for vejgodserhvervet.

 

 - I ITD tager vi til efterretning, at Benny Engelbrecht har valgt at trække sig som minister. Vi har under hele Bennys Engelbrechts ministertid haft et godt og konstruktivt samarbejde med ham, og vi har oplevet en minister, der har vist stor interesse for velgodstransporten og altid har stillet op. Det vil vi meget gerne kvittere for, siger Carina Christensen, adm. direktør i ITD.

 

- ITD forventer, at den nye minister på posten med det samme vil kaste sig over at videreføre arbejdet med at implementere infrastrukturplanen. Udvidelsen af kritisk infrastruktur haster og er et væsentligt fundament for at sikre vækst, beskæftigelse og velfærd.

 - Infrastrukturaftalen har stor betydning for borgere og virksomheder, der i dag spilder al for meget tid med at holde i kø på alt for mange strækninger. Planen har været længe undervejs, og mange trængselsudfordringer er blevet forværret i ventetiden. Så nu gælder det om at få sat spaden i jorden så hurtigt som muligt og få sikret fremtidens mobilitet bedst muligt, siger Carina Christensen.

Læst i alt:

536 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger