Tekniske nyheder

23. august 2019 - 02:18

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Autohjælp åbner ny station i Brøndby

Autohjælp åbner ny station i Brøndby

23. august 2019 - 02:18

Der er travlt hos SOS Dansk Autohjælp i hovedstadsområdet. Derfor udvider SOS Dansk Autohjælp, Sjælland med en ny station i Brøndby.

 

- Vi har succes med vores teknikerbiler, hvor vi giver hjælp på stedet, så kunderne kan køre videre i egen bil. Derfor har vi brug for en udvidelse med flere teknikerbiler, siger Reno Nebelong-Ibsen, driftschef på Sjælland og daglig leder hos den nye station på Park Allé 349 i Brøndby.

 

Fremover kommer reddere fra hele Distrikt Sjælland til at stifte bekendtskab med den nye station, for udover biler og garage kommer faciliteterne til at rumme en stor kantine og konferencerum, hvor der kan holdes kurser og uddannelse.

 

Rigtigt mange assistancer

- Det er ikke et mål for os at have flest mulige stationer, for vi foretrækker at have vores redningskøretøjer ude på vejene. Men i hovedstadsområdet, hvor vi har rigtig mange assistancer, giver det mening at åbne en ny station. At bygningerne så samtidig giver os mulighed for at samle redderne lokalt til kurser og uddannelse, er et ekstra plus, siger Hans Erik Hansen, netværkschef i SOS International.

 

SOS Dansk Autohjælp har fokus på at holde redderne opkvalificerede både i forhold til service, sikkerhed og nye it-baserede løsninger.

Den nye station i Brøndby får stationsnummer 607, og vognene er udskudt fra Køge. Den nye station deler adresse med Station 604, SOS Dansk Autohjælp Bjærgning København.

Læst i alt:

1035 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger