Tekniske nyheder

4. august 2017 - 02:35

App linkNu på Google Play

Vognmanden

BroBizz letter adgang i Vejle

4. august 2017 - 02:35

Et nyt samarbejde mellem BroBizz A/S og Vejle Havn betyder, at lastbiler, der skal have adgang til Vejle Havn for at hente eller aflevere fragt, kan bruge deres BroBizz som adgangskontrol til havnen.


Den nye BroBizz-løsning på Vejle Havn betyder, at lastbiler nu kan køre direkte igennem portene og ind på havnens lukkede område. De slipper således for særlige adgangskort og fjernbetjening.


- Jeg har store forventninger til BroBizz-løsningen i Vejle Havn. Der er allerede 42 kunder, der har tilmeldt sig den nye ordning med BroBizz. For de 42 kunder har løsningen betydet hurtigere og nemmere adgang til havneområdet samtidig med, at det har lettet administrationen ved portene betydeligt, fortæller Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.


Flere muligheder for BroBizz-kunder
Samarbejdet mellem BroBizz A/S og Vejle Havn betyder endnu et anvendelsessted for BroBizz’ erhvervskunder.


- For vores erhvervskunder vil det alt andet lige være en fordel at kunne gøre brug af samme automatiserede betalingsmiddel flere steder i landet. Aftalen med Vejle Havn er derfor en vigtig brik i BroBizz’ strategi om at udvide antallet af steder, hvor kunderne kan bruge BroBizz, fortæller Mette Berthelsen, salgs- og markedschef, BroBizz A/S.
Vejle Havn er den tredje havn, hvor BroBizz benyttes til adgangskontrol. De to andre, der allerede har indgået aftaler, er Aarhus Havn og Kolding Havn.


- Med BroBizz som adgangskontrol i havne får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud af havnene uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnene opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten, siger Mette Berthelsen.


Om BroBizz-løsningen
Udover adgangskontrol til havne kan BroBizz benyttes som betalingsmiddel på en lang række færgeoverfarter, betalingsveje og broforbindelser i Skandinavien, ligesom løsningen omfatter lufthavnsparkering i Kastrup og Billund.

Læst i alt:

9 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger