Tekniske nyheder

6. marts 2018 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Dinitrol Center Ishøj: Nul fejl

6. marts 2018 - 02:20

 

Teknologisk Institut, der ifølge Dinitrol står for Danmarks ’skrappeste kontrolordning’ i forhold til alle Dinitrol-kædens centre, fandt ingen fejl sidste år hos rustkædens afdeling i Ishøj.  

Kontrolordningen skal sikre en høj og ensartet kvalitet af det udførte arbejde med rustbeskyttelse af last-, vare- og personbiler.

 

Jimmy Baltzersen, Ishøj-centerets ejer gennem foreløbigt 20 år, er yderst tilfreds med resultatet og roser samtidigt sine medarbejdere.

 

Hårde krav til rustbeskyttelse

 - Da forbrugerne ikke selv har mulighed for at kontrollere det udførte rustbeskyttelsesarbejde på deres bil, er det meget vigtigt, at det er ekstremt hårde krav, der stilles til rustbeskyttelsen. Det er til bilejernes fordel og dermed også til det enkelte centers fordel, siger Jan Helbo, leder af Teknologisk Instituts kontrolordning.

Med en gennemsnitlig luftfugtighed på 85 procent året rundt, hører det danske klima til blandt verdens mest korrosive. Det betyder, at der stort set året rundt er fugtigt i bilernes karrosserier. Det udsætter de danske biler for rustangreb allerede i bilens første leveår.

 

Både Teknologisk Institut, FDM og Dinitrol anbefaler rustbeskyttelse fra nylevering samt genbehandling cirka hvert 2. år.

 

20 procent rabat

Dinitrol Center Ishøj fejrer resultatet for sidste år med Åbent Hus i weekenden 17. og 18. marts, hvor kunder kan få et gratis rusttjek af deres bil samt 20 procent rabat på rustbeskyttelse.

 

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Danmarks største udbyder af undervognsbehandling har centre over hele landet.

Læst i alt:

26 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger