Tekniske nyheder

15. juni 2018 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Fremtidens van gæster Folkemødet

15. juni 2018 - 02:25

På Folkemødet – den politiske festival der kører frem til og med den kommende søndag i Allinge på Bornholm – viser Mercedes-Benz konceptvarebilen VisionVan, et bud på fremtidens intelligente varedistribution, ikke mindst i byerne.

 

Del af Fremtidspladsen

VisionVan er en fuldt elektrisk varebil med et automatiseret varerum, der organiserer lasten, så pakken ligger klar, når kundens adresse nås. Leveringen effektiviseres yderligere ved hjælp af to droner på taget, der muliggør pakkelevering, selv når bilen kører.

 

Mercedes-Benz’ VisionVan indgår som en integreret del af Fremtidspladsen på Folkemødet, hvor der debatteres om bl.a. selvkørende biler, mobilitet, talende robotter og el-drift til tung transport. I den forbindelse viser Mercedes-Benz også verdens første serieproducerede el-lastbil, Fuso eCanter.

Varebiler til eleverne

Varebiler spiller en større og større rolle, blandt andet som følge af den stigende nethandel. Hos fragtselskabet Bach & Pedersen Fragt, Sdr. Borup ved Randers, udgør varebilerne også en væsentlig del af vognparken, der indfører nye chaufførelever - der endnu ikke har taget det store kørekort – i virksomhedens daglige drift.

 

Varebilerne er også en mulighed for, at medarbejdere, der har mistet det store kørekort på grund af et udfordret helbred, kan fortsætte ansættelsen hos virksomheden.  

Læst i alt:

31 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke