Tekniske nyheder

26. november 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Logitrans præsenterer dobbelt-kvartpalleløfter

Logitrans præsenterer dobbelt-kvartpalleløfter

26. november 2020 - 01:44

Den danske producent af materialehåndteringsudstyr Logitrans A / S præsenterer en ny kvartpalleløfter med en kapacitet på 200 kg. På grund af den ene lange gaffel er det muligt for dig at håndtere to kvartpaller på samme tid.

 

En anden egenskab er, at den kan løse udfordringen med at tage den kvartpalle, der står placeret bagerst på Euro-pallen. Den situation, hvor du normalt bliver nødt til at flytte Euro-pallen for at kunne tage kvartpallen fra den anden side.

 

- Vores nye dobbelt-kvartpalleløfter, DLQ200, er et uundværligt og meget effektivt redskab, når du har brug for at løfte to kvartpaller til/fra en EUR-palle - og transportere dem til det ønskede sted i for eksempel supermarkeder, lagerområder, pakkerier og på tankstationer. Hvis man har brug for at håndtere og transportere blot en kvartpalle, så har vi også løsninger til dette, siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans A/S.

Læst i alt:

1012 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger