Tekniske nyheder

19. januar 2023 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny skovkran med forbedret sikkerhed

19. januar 2023 - 01:44

Hiab har lanceret den næste generation af Loglift-skovkraner med større og sikrere ydeevne og forbedret oppetid. Den nye kran, der kan bestilles nu hos SAWO, er en Z-armskran, LOGLIFT 18Z med en maks. rækkevidde på 10,4 meter og en maks. løftekapacitet på 18 tonmeter.

 

- Den næste generation af LOGLIFT skovkraner er skabt til den nye generation af operatører. Nem at betjene og servicere, og designet til komfortabel og sikker drift. Næste generation af skovkraner er også de første med digitale løsninger, der yderligere kan øge produktiviteten og oppetiden, skriver SAWO i en pressemeddelelse.

 

Kranarmens nye geometri skaber en kraftig kran med øget rækkevidde. For at mindske risikoen for uventet nedetid er slanger placeret inde i armsystemet på 18 tm-kranen med fuldt beskyttet oliefordeling og kabler. Større hydrauliske rør forbedrer flowet for at undgå træthed under varme temperaturer.

- Operatører nyder godt af et forbedret nocksæde med bedre ergonomi og mere robust adgang til stigen. Når operatøren først sidder i sædet, har man et forbedret synsfelt og flere nye sikkerhedsfunktioner som en oplyst nødstopknap og bedre belysning.

 

De nye kraner er blevet testet under krævende forhold lige fra kolde, snedækkede vintre og kraftig nedbør i Finland og Sverige til varme somre og varierende vejrforhold i Tyskland.

 

- De nye kraner har haft en overvældende pålidelig ydeevne i selv de hårdeste miljøer. Vores kunder kan regne med at Loglift leverer effektivt og pålideligt udstyr og tjenester, fordi vi ved, at der er intet dyrere og potentielt en sikkerhedsrisiko end udstyrsfejl. Derfor er vi også stolte af at introducere et højere niveau af sikkerhedsstandarder i de nye skovbrugskraner, lyder det i en udtalelse fra SAWO.

- Operatører vil drage fordel af mere feedback om skovkranernes forhold, tilpassede output og sikkerhedsfunktioner såsom overbelastningsbeskyttelsesindikation og stabilisatoraktivering. Det er gjort muligt af operativsystemet SPACE X4 tilpasset til skovkraner. Den er baseret på Hiabs SPACE-system, der bruges til stykgodskraner, så næste generation af Loglift-kraner vil være nemme at konfigurere ved hjælp af de samme værktøjer, som bliver brugt i øjeblikket.

Læst i alt:

1220 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger