Tekniske nyheder

21. februar 2017 - 02:13

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Smart hjælp i førerhuset

21. februar 2017 - 02:13

Brancheorganisationen ITD har sammen med eSmiley lavet et nyt program til egenkontrol, ITD eSmiley, der sørger for, at chauffører og kontorpersonale husker alle arbejdsdagens procedurer.

 

- Med ITD eSmiley kommer de pågældende kontroller frem på chaufførens tablet, pc eller smartphone, hvortil chaufføren skal bekræfte, at kontrollen er udført. Efterfølgende får kontormedarbejderen en meddelelse om, at kontrollen er registreret som grøn og derfor udført. Hvis ikke kontrollen udføres til tiden, eller hvis der har været en afvigelse, markeres kontrollen med rødt, og dette kan ikke ændres, siger René Schach specialkonsulent hos ITD.

 

ITD eSmiley kodes til den type gods, problematikker og procedurer, der er forbundet med den pågældende fragt. Det betyder, at det er ligegyldigt, om der fragtes flybrændstof, fyringsolie, fødevarer, bulk eller andre typer gods.

- Egenkontrolprogrammet gør det derfor nemmere at agere professionelt og overholde eventuelle certificeringer i forbindelse med audits, tilføjer René Schach, specialkonsulent hos ITD.

 

Det er let at komme i gang med ITD eSmiley, da det bygger videre på dokumenter og procedurer, der allerede er i virksomheden eksempelvis via chaufførhåndbogen, vejledning i prøvetagning, læsning og losning med mere. eSmiley er en god investering, da det sparer virksomheden for ressourcer og skaber sikkerhed hos de ansatte.

Læst i alt:

9 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger