Tekniske nyheder

6. februar 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Tachograf-eksperter præsenterer alt i en-løsning

Tachograf-eksperter præsenterer alt i en-løsning

6. februar 2020 - 01:44

Den hollandske teknologivirksomhed FleetGO lancerer i denne måned Tacho Complete, som er en alt i en-løsning til at hjælpe vognmænd og transportvirksomheder med at overholde tachografreglerne nemt og enkelt.

 

»Vi ser, at mange vognmænd og transportvirksomheder stadig bruger forskellige løsninger til at udlæse, overføre og opbevare tachografdata. Tacho Complete er en kombination af alle aktiviteter omkring tachografforpligtelser samlet i en løsning. Vi udlæser automatisk tachografdata og førerkort og tjekker, om dine data er komplette, og om der er opstået mulige køre- og hviletidsovertrædelser. Derudover indeholder Tacho Complete også flådestyring med live GPS-tracking vist på en brugervenlig cloud-platform,« siger Arjen Kolk, account manager hos FleetGo, i en pressemeddelelse.

 

Vognmænd og transportledere logger ind og kan spore deres biler, se chaufførens resterende køretid per dag/uge, oprette rapporter med førerens køreaktiviteter (køre-, arbejds-, hvile-, og rådighedstid) og få en oversigt med alle køre- og hviletidsovertrædelser. Dataene bliver udlæst trådløst og på afstand. Hver gang en chauffør indfører sit førerkortet i tachografen, udlæses det automatisk, mens han kører.

 

»Tacho Complete er et uafhængigt produkt, som kan integreres med alle digitale- og smarte tachografleverandører samt køre- og hviletidsprogrammer. Vi tilbyder en virkelig all-in-one-løsning. Det betyder, at du med et fast månedligt beløb per bil har adgang til alle løsninger uden lang opsigelsestermin,« siger Arjen Kolk.

 

Om FleetGo:

I april 2019 startede FleetGo i Danmark med at tilbyde telematikløsninger til transportvirksomheder, og man er godt i gang med at udvikle sine aktiviteter. Firmaets fokus er at gøre udlæsning, opbevaring og analysering af tachograf- og førerkortdata nemt og overskueligt. Med sit eget hardware, CubiQ-enheden, og firmware registrerer FleetGo store mængder af data fra biler og tachografer, som overføres trådløst og automatisk til firmaets cloud-platform.

Læst i alt:

2952 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger