Tekniske nyheder

1. juni 2018 - 02:50

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Teleselskab lancerer flådestyring

1. juni 2018 - 02:50

Det lille teleselskab Celfon fra Thy supplerer nu teleløsninger til alle typer virksomheder med produktet Celtrack.

Det nye system til flådestyring kan tilpasses kundernes ønsker, inklusiv adgang til kundernes biler via en hjemmeside med konstant overblik.

 

- Det interessante for dig som kunde er, at din hjemmesideadgang kan tilpasses på mange måder. Der kan for eksempel laves separat adgang til medarbejdere, som kun skal kunne se én afdelings biler. Der kan oprettes mange forskellige rapporter, som kan tilpasses dine ønsker og behov. Herunder kan der laves en elektronisk kørebog, og de specielle tilpasninger koster ikke ekstra, lyder det fra Celfon.

 

Kloakservice

Bjarne Bloch, Thisted Kloakservice:

- Fordelene ved celtrack er, at vi bedre kan planlægge vores arbejdsdag, og vi har øget vores effektivitet, da vi hele tiden har fuldt overblik over bilerne. Vi har fået tilpasset rapporterne, så vi nemt kan trække de informationer ud, som vi har brug for. Her er det bl.a. en stor hjælp, at kan se den reelle arbejdstid hos kunden i systemet.

 

Celtrack leverer bl.a. flådestyring, sporingssystem, elektronisk kørebog, kundeadgang til webside, konstant overblik over biler og flere typer rapporter. Via hjemmeside ser kunden bl.a., om biler kører eller holder stille, hvor stærkt - og i hvilken retning - de kører.

 

Vognmandens Fagblads trykte udgave, der udkommer 11. juni, bringer et tema om IT og flådestyring.

Læst i alt:

29 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger