8. oktober 2019 - 21:13

App linkNu på Google Play

Therkelsen: Vi undersøger om der er sket en fejl

Therkelsen: Vi undersøger om der er sket en fejl

8. oktober 2019 - 21:13

De fire chauffører og en administrativ medarbejder, som tirsdag blev anholdt i forbindelse med mistanke om bl.a. cabotage-fusk, er ansat hos transportfirmaet H.P. Therkelsen i Padborg.

 

»Politiet rykkede ind ved 9-tiden i morges efter at fire af vores udenlandsk indregistrerede lastbiler var blevet stoppet og kontrolleret under deres kørsel forskellige steder i Danmark,« siger Peter Therkelsen til TV Syd.

 

H.P. Therkelsens vognpark består langt hen ad vejen af tysk og polsk indregistrerede lastbiler. Og politiets mistanke går på forfalskning af dokumenter og ulovlig cabotagekørsel. Firmaet afviser dog, at der skulle være sket ulovligheder med vilje.

 

»Det er min helt klare overbevisning, at vi ikke har brugt falske dokumenter. Vi er i fuld gang med at undersøge, om vi ved en menneskelig fejl har kørt ulovlig cabotagekørsel,« siger Peter Therkelsen til TV Syd.

Læst i alt:

3026 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger