10. maj 2021 - 01:41

App linkNu på Google Play

TIP lejer nu også lastbiler ud

TIP lejer nu også lastbiler ud

10. maj 2021 - 01:41

TIP tilbyder nu også leasing og udlejning af lastbiler i Danmark, Sverige og Norge.

 

Det nye tiltag er en udløber af TIPs overtagelse af PEMA i Danmark og Sverige i 2020, hvor der fulgte en større flåde af lastbiler med.

 

- Derfor har det været et naturligt skridt for os i TIP at bygge videre på dette, siger Christian Hatting Petersen, Vice President Nordic, TIP.

 

- Lastbiler komplimenterer vores nuværende udbud af trailere, tanktrailere og andet specialudstyr særdeles godt og hænger rigtig godt sammen med vores fremtidige vækststrategi. Herudover er det en klar fordel for mange af vores kunder, at de nu har mulighed for at have én leverandør af udstyr i stedet for flere, siger han.

TIP har samarbejdsaftaler med de fleste store lastbilproducenter og kan derfor tilbyde et bredt produktudvalg, herunder også lastvognsopbygninger – både til korttidsleje og længere leasingaftaler med operationel leasing.

 

Nogle kunder har allerede tegnet aftaler om både lastbiler og trailere hos TIP. En af dem er H. Daugaard Customized Logistics.

 

- Vores virksomhed opererer i en branche, hvor det ofte går stærkt, og derfor kan der være behov for hurtige justeringer af vores flåde. Her er TIP den helt rigtige samarbejdspartner for os, idet de netop hjælper os med at sikre en moderne og fleksibel flåde på både lastbiler og trailere, udtaler Palle Albertsen, Fleet manager hos H. Daugaard Customized Logistics.

Læst i alt:

664 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke