17. august 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Trafik faldt med 40 procent i kølvandet på coronapandemien

Trafik faldt med 40 procent i kølvandet på coronapandemien

17. august 2020 - 01:43

Trafikken og indtægterne på Øresundsbron faldt markant i løbet af de seks måneder, der har været kraftigt præget af coronapandemien. Den samlede trafik over broen blev reduceret med næsten 40 procent i forhold til samme periode sidste år.

 

I takt med at samfundet er åbnet mere op, mærkes en forbedring i trafikken, men i slutningen af juni var der fortsat en samlet nedgang i trafikken på mere end 50 procent.

 

»Den kraftige nedgang i trafikken på Øresundsbron vil fortsætte ind i tredje kvartal, og vi ved, at coronakrisen vil få en stor og negativ indvirkning på hele årets trafik og resultat,« siger Caroline Ullman-Hammer, administrerende direktør for Øresundsbro Konsortiet.

 

Godstrafikken blev påvirket mindst i løbet af det første halvår med et fald på 4 procent i forhold til samme periode sidste år, mens bus- og biltrafikken blev mest berørt og viser et fald på henholdsvis 64 og 43 procent i perioden.

Læst i alt:

266 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger