5. oktober 2020 - 14:00

App linkNu på Google Play

Tragisk ulykke: Ældre mand på tuk tuk kørte ud foran lastbil

Tragisk ulykke: Ældre mand på tuk tuk kørte ud foran lastbil

5. oktober 2020 - 14:00

Kl. 14.08 fredag rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et tragisk færdselsuheld på Haslevvej i Ringsted, hvor en lastbil og en ”tuk-tuk”-knallert var involveret. Lægehelikopteren var også fløjet til uheldsstedet, hvor en svært tilskadekommen mand lå på vejen. Lægepersonale måtte dog konstatere, at han havde pådraget sig så svære kvæstelser, at han var afgået ved døden som følge af påkørslen.

 

Uheldsstedet blev afspærret, mens politiet sammen med en tilkaldt bilinspektør undersøgte uheldsstedet og de involverede køretøjer. Politiet kunne efterfølgende foreløbigt konkludere, at en 60-årig mand fra Ringsted var kørt i en lastbil ad Haslevvej mod nord kort før Eskemosevej/Tolstrupvej, da føreren af ”tuk-tuk”-knallerten, der også kørte i nordlig retning på cykelstien, pludselig kørte mod venstre og ud på kørebanen. Lastbilchaufføren kunne ikke undgå påkørsel af knallerten, så føreren blev kastet ud af ”tuk-tuk”-knallerten som følge af sammenstødet.

Den afdøde knallertkører er en 84-årig mand fra Ringsted, hvis pårørende er underrettet om sagen.

 

Politiets undersøgelse var afsluttet kl. ca. 15.30, hvorefter vejen blev åbnet for trafik i begge retninger. Politiet skal nu sammen med en læge kigge nærmere på den 84-årige for at få afklaret, om f.eks. et ildebefindende kunne være medvirkende årsag til den 84-åriges ændring i færdselsretningen inden sammenstødet med lastbilen. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

1018 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger