Trailere

26. august 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

24 tons tipkærre til Brdr. Sand

26. august 2020 - 01:43

Brdr. Sand I/S er for nylig kørt ud fra Lastas med deres nye Kel-Berg 3 akslet 24 tons tipkærre.

 

Brdr. Sand I/S har mange års erfaring med at løse opgaver som vognmand og entreprenør i området omkring Løkken, Brønderslev og resten af Nordjylland for både private og erhverv. Udover entreprenør- og vognmandskørsel udfører de blandt andet arbejde inden for kranbiler, kloakering, nedgravning af dræn, jordarbejde, gravearbejde, nedbrydning, grusning af veje, anlægsarbejde og nedsivningsanlæg samt udlejning af containere.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejset i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og højden er justerbar 4 x 50 mm.

 

Kassens opbygning: 1.180 mm høje sider, fremstillet i 40 mm alu. profiler, to-delt bagklap, øverste del fremstillet i 40 mm alu-profiler, nederste del fremstillet i 6 mm Hardox stål og virker som asfaltskuffe ved åbning, front fremstillet i 3 mm 690 stål med 2 stk. udvendige rundstænger som trin, leveret med løfteøje indvendig på begge alu. sider, bund fremstillet i 5 mm Hardox stål der er forstærket under bund med U-profiler, underkøringskofanger i en lang bjælke med hvid plastik på ender og 1 stk. Kel-Berg plastværktøjskasse monteret i venstre side.

Kærren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser. Der er monteret lift på 1. og 3. aksel. Kærren er desuden leveret med akseltrykmåler der er monteret i venstre side, med skala i tons.

 

Den nye tipkærre er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Læst i alt:

478 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger