Trailere

29. april 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

24 tons tipkærre til Kr. K. Hermansen

29. april 2020 - 01:43

Kr. K. Hermansen ApS er for nylig kørt fra Lastas med deres nye Kel-Berg 3-akslet 24 tons tipkærre.

 

Vognmandsfirmaet Kr. K. Hermansen er en lokal vognmandsforretning, der blev grundlagt i 1952 og drives af anden generation i dag. Vognparken er på i alt ni lastbiler - heraf to trækkere og syv kran-/hejsebiler. Det er en vognmandsforretning, der varetager en bred vifte af transportopgaver med kernekompetencer inden for transport af asfalt, sand, grus mv., kørsel med gummiged, kranopgaver og containerkørsel.

 

Trailerens chassisopbygning: Længdevanger er opsvejst i I-profil, og der er stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis.

 

Kassens opbygning: Sider og bund er fremstillet i 7 mm valset special-alu-plade med ekstra slidstykke og indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesytem. Bagklappen er fremstillet af 5 mm-plade med kraftige alu-kantrammer. Tophængsler er flyttet cirka 180 mm frem for 10% ekstra åbning ved aflæsning. Der er 4 mm Hardox-bundplade monteret i fuld længde ovenpå alu-bunden.

Kærren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Kærren er desuden leveret med en blå 650g/m2 rullepresenning monteret på 80 mm aluminiumsrør.

 

Tipkærren er leveret af Jan Bertelsen.

Læst i alt:

667 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger